• Retreat og workshops 2018

 • Velkommen til yoga retreat på fantastiske Rømskog Spa Resort Hotel !

  Vi gjentar suksessen og vil gjerne invitere deg med på en helt spesiell helg fylt med masse herlig yoga på et sted omgitt av  vakker natur. Retreaten holdes den 27.04.18 - 29.04.18 i Østfold. ( kun ca 2 timers kjøring fra Fredrikstad. )  

  Det vil bli lagt opp til 4 yogaklasser i løpet av retreaten som kan fylle deg opp med mer velvære, indre ro, bedre helse og mer smidighet / styrke. 

  Les mer om Yoga Retreat på Rømskog

 • Yoga workshops  

   

  Lørdag 10.02.18  kl 11- 13.30 arr. vi work shopen Mirakel yoga ( yoga + healing ) i lokalene til Yoga Balanse på Kråkerøy.  På dette kurset vil du få oppleve både yogaen og healingens gode virkning på kropp og sjel. Yogaen vil bli lagt opp slik at både de med ingen forkunnskaper og de med kan ha glede av å delta. Det vil bli en rolig yoga workshop med fokus på mye strekk øvelser og noe styrke. 

  Healing energier blir aktivert i rommet mens du blir undervist yoga. I tillegg vil du motta healing med høye lysfrekvenser via yogainstruktør og healer Unni Grindberg. Hun overfører energi til hver enkelt deltaker med å berøre beina til hver deltaker i ca 3 min. Dette gjøres  under den lange meditasjonen i siste del av workshopen. Yogalærer Sissel Skofterud vil også være med å lede workshopen. 

  Det vil bli servert te og litt snacks etter workshopen er ferdig for den som ønsker det. :-) 

  Pris workshop: Kr 690,-. 

  Du er hjertelig velkommen til å delta. <3  Meld deg på via her på nettsiden eller mail yogabalanse@gmail.com eller mob. Unni 98615204. 

  Vennlig hilsen

  Sissel og Unni 

   

  Les om Yoga-workshop