• Retreat og workshops 2018

 • Yoga workshops  

   

  Søndag 04.11.18  kl 12- 15 arrangerer vi Workshopen Mirakel yoga ( yoga + healing + pusteforedrag) i lokalene til Yoga Balanse på Kråkerøy. 

  Kurset innledes aller først av Ann - Kristin som holder foredrag om pust. Hun vil ta oss med inn i pustens verden hvor vi lærer mer om dette fantastiske redskapet vi har. Ellers vil du på dette kurset  få oppleve både yogaen og healingens gode virkning på kropp og sjel. Yogaen vil bli lagt opp slik at både de med ingen forkunnskaper og de med kan ha glede av å delta. Det vil bli en rolig yoga workshop med fokus på mye strekk øvelser og noe styrke. 

  Healing energier blir aktivert i rommet mens du blir undervist yoga. I tillegg vil du motta healing med høye lysfrekvenser via yogainstruktør og healer Unni Grindberg. Hun overfører energi til hver enkelt deltaker med å berøre beina til hver deltaker i ca 3 min. Dette gjøres  under den lange meditasjonen yoga nidra i siste del av workshopen. Yogalærer Sissel Skofterud guider dere inn i en dyp og lang avspenning.  

  Det vil bli servert te, nøtter og litt småsnacks etter workshopen. Sett deg gjerne ned og nyt en kopp te med oss etterpå om du vil. <3  

  Pris workshop: Kr 690,-. 

  Du er hjertelig velkommen til å delta. <3  Meld deg på via her på nettsiden eller mail yogabalanse@gmail.com eller mob. Unni 98615204. 

  Varme hilsener fra

  Sissel og Unni 

   

  Les om Yoga-workshop