• Instruktør Unni Grindberg

  Unni Grindberg har undervist i hatha yoga siden 2011 på flere steder i Fredrikstad og Sarpsborg. Hun har 2 års yogautdanning fra Tempelyoga i Drøbak.  Hun startet opp senteret Yoga Balanse på Kråkerøy  i 2016 sammen med Sissel Skofterud. Fra 2019 har hun undervist kun ute på Hvaler i den koselige loftsstua i privatboligen.  Unni underviser på en behagelig måte og har varierte undervisningtimer fra gang til gang. Hun er opptatt av at du til en hver tid lytter til kroppen din og kjenner etter at de ulike stillingene kjennes godt ut for deg. Hun legger til rette for at stillinger kan modifiseres slik at alle kan utføre de fleste stillinger uansett tilstand. Du skal kunne føle deg avbalansert,  styrket og mer i harmoni med deg selv når du går ut fra hennes timer. 

  Unni  kom i kontakt med yoga for første gang i 1999 i Drøbak og gikk på ukentlige kurs i Drøbak i nærmere 12 år.  Hun ble fasinert av denne treningsformen umiddelbart og opplevde at det ga henne god stressmestring samtidig som hun ble sterkere og mykere i  kroppen, rett og slett velvære i kropp sinn og sjel.  Større bevissthet på sin egen pust, og tilstanden i kroppen i det daglige var også en viktig effekt som hun opplevde av yogaen. Det medførte at hun klarte å roe ned kropp og sinn i hektiske perioder på jobb.   Å lære meditasjon har vært en viktig del av yogareisen. Gjennom meditasjon finner hun indre ro, kreativitet og klarhet i livet. 

  I de senere år har hun også fulgt en mangeårig drøm om å jobbe med terapi og coaching, og har hatt behandlingstilbud i Fredrikstad til klienter siden 2011. Hun er samtale -og tankefeltterapeut og  tilbyr  terapi og veiledning og healing. Hun er utdannet reg. tankefeltterapeut fra Muis på Lillestrøm og har  2 års NLP Master Practitioner utdanning fra Praxiz i Gamlebyen i Fredrikstad og utdannet innen inka healing. 

  Forøvrig er hun utdannet cand.mag fra Universiteter i Trondheim og Oslo med fag som sosiologi, psykologi og kriminologi. Hun har flere års saksbehandler erfaring fra kommune og statlig virksomhet og noe innen privat attføringsvirksomhet som veileder. 

 • Instruktør Sissel Skofterud

  Sissel Skofterud har praktisert yoga og meditasjon siden 1992. Hun har undervist yoga siden 2015. Hun tar nå 3 1/2 års utdanning ved Yggdrasil Yogaskole i Norge og er nå  i andre året på utdanningen. Hun underviser med fokus på at elevene skal kjenne mestring, og gå ut av timen fylt av ro og ny energi.


  Utdanningen som yogalærer er en gammel drøm som nå gjennomføres etter at barna har vokst opp , og hun har valgt klassisk yoga; en kombinasjon av fysisk trening og uttøying, pusteteknikker, energiøvelser, avspenning, konsentrasjon og meditasjon. Den praktiske vinkling av yoga som et konkret verktøy som stimulerer til utforsking og bevisstgjøring av kroppen, sinnet og bevisstheten .
  Sissel er utdannet sykepleier og jobber med dette ved siden av . Hun har jobbet mange år som leder i Tjenesten for funksjonshemmede.Og erfaringen fra årene som sykepleier har gjort henne sikrere på at yoga og meditasjon har god effekt på kropp og sinn.


  Hun har også 2 årig utdannelse i veiledning og terapi (NLP) ved PRAXIZ i Gamlebyen , og utdanning i soneterapi og massasje fra Ubberup høgskole i Danmark.