• Detaljer

  Dag: Etter avtale
  Datoer: Etter avtale
  Tid: Mellom 08.00-17.00
  Instruktører: Unni Grindberg og/eller Sissel Skofterud
  Pris: Etter avtale

 • Skap bedre helse på arbeidsplassen!

  Yoga kan være med på å redusere sykefraværet ved å forebygge skader og sykdommer. Det kan senke stress på arbeidsplassen og skape et større velvære for den enkelte i bedriften. Arbeidsmiljø og samhold i bedriften kan bli styrket. 

  Yoga kan tilpasses den enkelte gruppe alt etter behov, man trenger ikke være myk for å gjøre yoga. I bedriftsyoga legges det opp til øvelser som kan styrke og strekke muskulaturen i kombinasjon med dyptvirkende pusteøvelser. Den ansatte kan oppleve mer velvære og anspenthet som slipper taket. Yoga kan gi  en viktig forebyggende effekt i forhold til både fysiske og mentale plager.Vi på Yoga Balanse bruker all  den kunnskap og erfaring vi har til å gi dere noe unikt, enten dere ønsker å bruke yoga som et tilbud til bedriftens sykmeldte, forebygge sykefravær, eller som et tiltak for å bedre trivselen og gi de ansatte litt ekstra piff i hverdagen.

  Vi kan skreddersy et kurstilbud til din bedrift som dere kan bli fornøyd med. Varighet på undervisningstimen og selve kurset gjøres etter avtale med den enkelte bedrift. Vi kan komme ut til dere i bedriften eller dere kan komme til oss på yogasenteret. Kontakt oss gjerne for et pristilbud eller nærmere informasjon. 


  Gi bedriften din det lille ekstra og kontakt oss i dag! 

 • Mer informasjon om bedriftsyoga

  Ta kontakt