• Unni Grindberg er eier av Yoga Balanse

    Unni Grindberg har undervist i hatha yoga siden 2011 på flere steder i Fredrikstad og Sarpsborg. Hun har 2 års yogautdanning fra Tempelyoga i Drøbak.  Unni  har ukentlige yogakurs  på Hvaler Og Fredrikstad. Nytt fra høsten -20 er at kursene på Hvaler nå holdes i Amfigrotta på Brottet Amfi, Dypedal på Spjærøy.  Kursene i fredrikstad holdes iden romslige og hyggelige yogasalen i nyetablerte St.Croix helsehus, Hans Jacob Nilsensgt 7,  rett ved tatoo bygget og bensinstasjonen.   Unni underviser på en behagelig måte og har varierte undervisningtimer fra gang til gang. Hun er opptatt av at du til en hver tid lytter til kroppen din og kjenner etter at de ulike stillingene kjennes godt ut for deg. Du kan føle deg trygg på at hun legger til rette for at stillinger kan modifiseres slik at alle kan utføre de fleste stillinger uansett tilstand. Du skal kunne føle deg avbalansert,  styrket og mer i harmoni med deg selv når du går ut fra hennes timer. Unni  har også vært med på å arrangere  Fredrikstad Yogafestival og Hvaler Yogafestival og har hatt yogaklasser på festivalen. 

    Unni  kom i kontakt med yoga for første gang i 1999 i Drøbak og gikk på ukentlige kurs i Drøbak i nærmere 12 år.  Hun ble fasinert av denne treningsformen umiddelbart og opplevde at det ga henne god stressmestring samtidig som hun ble sterkere og mykere i  kroppen, rett og slett velvære i kropp sinn og sjel.  Større bevissthet på sin egen pust, og tilstanden i kroppen i det daglige var også en viktig effekt som hun opplevde av yogaen. Det medførte at hun klarte å roe ned kropp og sinn i hektiske perioder på jobb.   Å lære meditasjon har vært en viktig del av yogareisen. Gjennom meditasjon finner hun indre ro, kreativitet og klarhet i livet. 

    I de senere år har hun også fulgt en mangeårig drøm om å jobbe med terapi og coaching, og har hatt behandlingstilbud i Fredrikstad til klienter siden 2011. Hun er samtale -og tankefeltterapeut og  tilbyr  terapi og veiledning og healing. Hun er utdannet reg. tankefeltterapeut fra Muis på Lillestrøm og har  2 års NLP Master Practitioner utdanning fra Praxiz i Gamlebyen i Fredrikstad og utdannet innen inka healing. 

    Forøvrig er hun utdannet cand.mag fra Universiteter i Trondheim og Oslo med fag som sosiologi, psykologi og kriminologi. Hun har flere års saksbehandler erfaring fra kommune og statlig virksomhet og noe innen privat attføringsvirksomhet som veileder.